Мини камера за видеонаблюдение навсякъде
Камера за автомобил - подходяща за учебни автомобили, таксита, камиони, бусове, автобуси
Home Услуги Контрол на достъп

Контрол на Достъп

Контрол на Достъп

Е-мейл Печат

Ограничения или контролиран достъп до общите помещения на жилищна сграда повишава сигурността, както за самите жилища, мазета и гаражи, така и за имуществото в общите части - пощенски кутии, врати, асансьор и др. За изграждането се използват системи с до 500 потребители които осъществяват контрол на достъпа в офиси, паркинги, СПА центрове, басейни, болнични заведения, санаториуми и др.

Чрез система за контрол на достъп Вие може повишите своят бизнес стандарт. Съвременните системи за контрол на достъп предлагат на клиентите желаното разнообразие от функции и опции които дават възможности за изграждане на сложни системи с много нива на достъп и разпределени функции и управление.

Чрез изграждането на системи за контрол на достъп и работното време с безконтактни чип карти и с биометрични четци на пръстови отпечатъци се постига контролиран пропуск до съоръжения, сгради или защитени зони в тях. Такава система дава възможност за контрол на работното време, отсъствията и редовността на персонала. На всички служители, дори и временно нает персонал, се издават RFID карти за точно и прецизно отчитане на работното време и присъствието. Добре изградена и проектирана система за контрол на достъпа дава възможност да се създават групи и времеви графици и да се правят различни справки (дневни, месечни, годишни), също така и справки за моментното състояние на присъствията (справка за наличен персонал, справка за персонал разпределен по отдели, справка за изработени часове, отсъствия, закъснения, извънредни часове, командировки, неспазване на работното време и много други). Системата дава възможност да се окаже когато  определен служител е в отпуска и за колко време. Такъв вид контрол на достъп се осъществява със системи за повече от 500 потребители които са подходящи за контрол на паркинги, достъп до офиси, достъп до работни помещения, контрол на потока от посетители и работещи, контрол на достъпа до товаро-разтоварни места, регистриране и отчитане на престой на посетители и работно време.

Същевременно от предимствата на системите за контрол на достъп и контрол на работното време могат да се възползват и собствениците на малки офиси, магазини и складове. Системите могат да се използват и в локален режим без необходимост от контролери, компютри и други устройства, характерни за големите системи.

 В новото поколение системи за контрол на достъпа и работното време масово се използват IP (мрежови) решения. Това спомага за изграждане на access-control в огромни сгради и комплекси, както и дистанционен контрол.

Управлението на предлаганите системи за контрол на достъп е микропроцесорно което позволява запаметяване на многобройни данни за потребителите и данните за преминаване през различните контролирани места на обекта. Всички управления и датчици работят безотказно и подават непрекъсната информация към персоналния компютър, отдалечени от него до 1000 метра.

Ние предлагаме изграждане на атрактивни и надеждни системи за контрол на достъпа и работното време посредством трите най-използвани в световен мащаб технологии - биометрия (пръстов отпечатък), RFID безконтактни карти и PIN контрол. Връзка по LAN (TCP/IP), RS-232, RS-485. Програмируемо време за отваряне на врати, бариери, турникети и др

 

 

Последни Новини

Промоци

Скрита камера в пожарен датчик KS-8003N

която е с матрица Sony Super Had 1/3 и работи на 420 тв линии. Oбективът е статичен 3,6mm

Само сега можете да я купите на цена 64.00лв. 

Партньори