Мини камера за видеонаблюдение навсякъде
Камера за автомобил - подходяща за учебни автомобили, таксита, камиони, бусове, автобуси

Тестване не KS-1R3000

Е-мейл Печат

Днес след доста дълго чакане най-после успяхме да проведем първите тестове на устройството за видеонаблюдение в автомобил KS-1R3000. На пук на първите ни впечатления от външният вид на кутията в която е опаковано камерата за автомобила се оказа едно наистина добро устройство с множество възможности и приложения. На пръв поглед това устройство успешно ще се впише в новите изисквания на министерството на транспорта за черна кутия за видеонаблюдение в учебните автомобили. KS-1R3000 притежава всички функции за наблюдение при шофьорските изпити, Притежава две камери - едната за следене на пътя, а другата за наблюдение на действията в учебният автомобил където са кандидат шофьора и изпитващият го. На дисплеят му се изписва информация за моментната скорост на автомобила която може да се види от всички пътници в купето. Освен в учебните автомобили камератa KS-1R3000 може успешно да се използва и в градски и междуградски автобуси, маршрутни таксита където водачите работят с клиенти и с пари, а също и да се проследява маршрутът по който са се движили действията им по време на движението.

Първото видео което ще видите съдържа основна информация за функциите и изгледа на вграденият софтуер за преглед на записи. Ще видите движение на автомобил с един водач от стадион Герена до Ботевградско шосе в София.

{flv}Movie-1R3000-1{/flv} 

В клипа виждате как може да преглеждате записите от устройството с вграденият плеър синхронизирано. Ако компютърът  на който се гледат има достъп до Интернет софтуерът автоматично се свързва с google maps и показва местоположението върху картата. Видео плеърът дава възможност за бърз преглед на записите, отчитане на моментна скорост и времето на движение на автомобила.

Устройството е изключително лесно за използване и монтаж, за захранване се използва 12V от запалката на автомобила. При включване трябва да се изчака около 2 - 3 мин. докато GPS датчика си намери сателитите и след това е готово за записване. Звукът записан от устройството е с добро качество.

 

Последни Новини

Партньори