Мини камера за видеонаблюдение навсякъде
Камера за автомобил - подходяща за учебни автомобили, таксита, камиони, бусове, автобуси

Камера за учебен автомобил

Е-мейл Печат

Камери за учебни автомобили - видеонаблюдение на ипитиСъществува една силна среда за купуване на шофьорски книжки чрез корупция. Около 15 000 водачи ежегодно си купуват свидетелства за управление на превозни средства, след това излизат на пътя и стават убийци.

 

Идва краят на корупцията с шофьорските книжки, радват се вече кандидат-шофьорите. Министерство на транспорта подготвя промени, с които купените книжки трябва да намалеят драстично. В учебните автомобили ще се монтират и камери, които ще са гаранция за коректното провеждане на учебния процес, а и на самия изпит. Оттук нататък въпрос на време е промените да бъдат официално приети.

Това са последните новини около борбата с купуването на шофьорски книжки. Ние от Kassaba Systems имаме удоволствието да ви предложим едно уникално средство за видеонаблюдение в учебни автомобили. Устройството е снабдено с 2 камери GPS датчик, както и датчик за отчитане на скорост и странично ускорение.

Камерите ще записват обучението и изпитите на кандидат-шофьорите. Това предвиждат промени в Закона за движение по пътищата. Автомобилите на които ще се провежда изпитът ще трябва да бъдат оборудвани и с GPS-система която да записва движението на учебната кола по улиците. По този начин ще се предотврати практиката шофьорските книжки да се купуват, обясняват от транспортното министерство.

Камера за учебен автомобил запис на видео от две камери и движенито на автомобила на картатаЧрез  KS-1R3000 всички изисквания на транспортното министерство се изпълняват. Записите на двете камери и датчиците са синхронизирани и с безплатен мултимедиен плеър може да се види всичко това синхронизирано. Устройството се монтира на предният прозорец на автомобила, като двете камери се насочват към купето и към шосето. Така в учебният автомобил едната от камерите ще следи движението на автомобила на пътното платно, а другата ще следи и записва действията на курсист, преподавател и изпитващ. Благодарение на вграденият GPS сензор при преглед на записите се вижда движението на учебният автомобил по улиците.

 На записът от камерата KS-1R3000 ще се изобразява информация скоростта на движение и часът в който се провежда изпита. Всичко ще бъде записано на SD карта, която ще може да бъде дадена както на изпитвания, така и на изпитващия.

Камера за виждане навътре и извън учебният автомобил при видеонаблюдение на шофьорски изпитПозицията на учебният автомобил според GPS сензора върху карта

 

 

 

 

 

 

 

Камера KS-1R3000 - запис от две камери GPS кординати и скорост на движени. Изпълнява изискванията за черна кутия в учебните автомобили

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

{flv}KS-1R3000-t-eye{/flv} 

 

Последни Новини

Партньори