Онлайн Видеонаблюдение - вижте реални изображения на живо от офиса на kassaba.bg на камерите за видеонаблюдени
Камера за автомобил - подходяща за учебни автомобили, таксита, камиони, бусове, автобуси
Home Продукти Спортни Камери

Спортни Камери

KS-115P Спорен видеорекордер

Е-мейл Печат

Спортна камера видеорекордер KS-115P

Спортна екшън Камерa видеорекордер за запис на звук и видеоKS-115P в второто поколение на много малкият видеорекордер KS-115. Отличава се с миниатюрните си размери и вградената камера която записва видео в avi формат с много добро качество. Резолюцията на запис е 740x480 MPEG-4. Устройството записва на Micro SD карта памет до 16GB и работи на батерия която издържа при постоянен запис около 2 часа. Чрез USB порт за компютър от малкият видеорекордерът може да се изтеглят и преглеждат направените записи. Стандартно се показва заедно с USB устройствата (флаш памети) без да са необходими допълнителни драйвери. А ако използвате драйверите от инсталационният диск в комплекта ще можете да използвате тази DVR камера и като Web камера за видео чат.
Предоставя два начина на запис - първият е постоянен, а вторият е при наличие на звук около устройството надвишаващ 65db. Записът може да се стартира ръчно с помощта на бутон в горната част на устройството или автоматично чрез преминаване към режим запис при звук. Във втория случай, записът ще се спре, когато нивото на шума остане по-ниско от 65 db за 2 мин. и ще се включи веднага щом нивото на шум се покачи отново до тази граница.
продължава>
 

KS-115 - Спортна камера + видеорекордер

Е-мейл Печат

Записваща спортна камера на автономно захранване

Камере видеорекордер за запис на видео и аудио - звуков детектор за записKS-115 представлява много малък видеорекордер вграден в много малка камера която заснема видео с много добро качество. Включената 2GB Micro SD карта памет в комплекта позволява да се записва видео около 2 часа. Чрез USB порт за компютър, устройството се разпознава като USB устройство за съхранение (флаш памет) без да са необходими допълнителни драйвери. А ако използвате драйверите от инсталационният диск в комплекта ще можете да използвате тази DVR камера и като Web камера за видео чат.
Записът може да се стартира ръчно с помощта на бутонче или автоматично, когато нивото на шума на околната среда е по-голяма от 65 db. Във втория случай, записът ще се спре, когато нивото на шума остане по-ниско от 65 db за 2 мин. и ще се включи веднага щом нивото на шум се покачи отново до тази граница. 
 
 
 
продължава>
 

KS-1EX - мини DVR + водоустойчива камера

Е-мейл Печат

Камера + видеорекордер на батерии

KS-1EX е устройство с вградена камера и мини-DVR в едно. Камерата е оборудвана с 1.3Mpx CMOS сензор и обектив с ъгъл на видимост 48 °. За източник на захранване се използват две АА батерии. Камерата видеорекордер поддържа SD карти памет до 4GB капацитет който позволява да се записват видео клипове до 2 часа. Мини-DVR записва цветни цифрови видеофайлове в резолюция VGA (640 х 480) и скорост 30fps(брой кадри в секунда). Благодарение на малките си размери тази водо и ударо-устойчива камера е идеална за запис в изключително трудно и екстремни условия.

Възможности за използване

KS-1EX може да бъде монтирана на шлем, в автомобил, върху рамка на мотор или колело, сърф, картинг, скейборд, радио управляеми коли и самолети - накратко казано - където желаете. Максималната работна дълбочина на камерата е 3 метра.  Така KS-1EX можем да я използваме за инспекция на повреди по кораби и лодки, а също така и за уроци по плуване.
 
Камера - видеорекордер за екстремни спортове - KS-1EX
 

продължава>
 

Последни Новини

Промоци

Скрита камера в пожарен датчик KS-8003N

която е с матрица Sony Super Had 1/3 и работи на 420 тв линии. Oбективът е статичен 3,6mm

Само сега можете да я купите на цена 64.00лв. 

Партньори