Мини камера за видеонаблюдение навсякъде
Камера за автомобил - подходяща за учебни автомобили, таксита, камиони, бусове, автобуси
Home За нас Партньорства

Партньорства

Система са видеонаблюдение на POS устройства

Е-мейл Печат
Благодарение на една успешна съвместна разработка на Kassaba Systems и Microinvest имаме удоволствието да ви представим безплатен иновативен софтуер за контрол и предотвратяване на злоупотреби в търговски обекти използващи POS терминали.
 
  •  Microinvest е водещ български производител на програмни продукти за автоматизация на магазини и ресторанти.
  •  Kassaba Systems е призната инжинерингова компания с дългогодишен опит и разработки в следните области : видеонаблюдение, информационни технологии и системи за автоматизация

Основни цели на системата

Целта на настоящия проект е внедряване на авангарден софтуер за контрол върху POS терминалите към системата за видеонаблюдение. Постигнатите резултати са интеграция на допълнителни възможности към търговската и системата за видеонаблюдение. Това дава уникалната възможност на клиентът да има постоянен контрол върху дейността на операторите на POS устройствата и предотвратяване на злоупотребите.

POS измами - немаркиране, неприключване на сметка
 
продължава>
 

Камера в спортен автомобил на Боян Гетов

Е-мейл Печат

Преставаме ви  сборен видео клип от представянето на Боян Гетов в рали крос състезание гр. Криводол. В колата му Фиат Пунто са монтирани две онборд камери с които се заснема действията на водача и пистата пред колата

{flvremote}http://www.kassaba.bg/bobigetov/Movie05.flv{/flvremote}

Квалификация Рали Крос Криводол 2009 - Боян Гетов

{flvremote}http://www.kassaba.bg/bobigetov/Movie06.flv{/flvremote} 

Финал B Рали Крос Криводол 2009 - Боян Гетов

 

Тези видео материали са любезно предоставени от отбора на Боян Гетов

Онборд камерата монтирана в автомобила и снимаща цялото купе е KS-1EX  която работи с 2 батерии по 1,5 V позволяващи запис на видео до 3 часа.

OnBoard Камера за рали автомобил OnBoard камерата записва клиповете на карта с памет 4GB която съхранява видео файлове с продължителност над 4 часа. 

Матрицата е 1,3Mpx CMOS чрез която се записват видео клипове с резолюции 640*480 (скорост на записа 30/15fps) или 320*240 (скорост на записа 30/15fps).

Размерите на онборд камерата са 115mm x 46mm x 30mm, a теглото и е 150g без батериите.

В горната част на камерата е монтиран LCD дисплей показващ информация за оставащото време на запис както и даващ възможност за някои елементарни но доста полезни настройки на камерата.

 Видео файловете записани от камерата са в avi формат

 

 

Втората онборд камера която е монтирана в рали автомобила на Боян Гетов е новата камера видео рекордер KS-09EX. Тя е монтирана в горният ъгъл на предното стъкло 

OnBoard шофьорска камера - записвайте винаги когато карате автомобил Камерата е специално проектирана за професионално онборд заснемане от автомобил. В комплекта има удобна стойка за закрепване на предното стъкло. 

 Тази камера поддържа SD карта до 8GB което дава възможност за запис над 6 часа видео във формат 640*480 на скорост 25 кадъра за секунда (fps)

 Размерите на onbord камерата са 87mm * 24mm * 24mm, а теглото е само 80g. 

Матрицата е 3Mpx CMOS, а записаниете от нея видео клипове са в стандартен VGA формат (avi) който може да се възпроизведе от всеки компютър.

Захранва се от литиево-йонна батерия вградена в корпуса която се зарежда чрез USB порт от компютър или допълнително USB зарядно.

 

Сътрудничество с Б.Гетов - тест на камера за състезателен автомобил

Е-мейл Печат

Монтиране на видео камера в състезателен рали автомобил 

 Днес имаме удоволствието да ви представим спортната камера KS-1EX която благодарение на сътрудничеството между  ПроСистем Рали Тийм и Kassaba Systems пилотът Боян Гетов монтира в състезателният си автомобил FIAT PUNTO и предостави онборд видео от нея.

Камера за спортни автомобили - камера за екстремни спортовеКамерата е със 1,3Mpx CMOS матрица с възможност за запис на видео в резолюция 640х480 на 30 или 15 fps, 320х240 30 или 15 fps. В камерата има вграден LCD дисплей чрез който по лесно се настройват режимите на снимане и се получава информация за оставащо време на запис и заряд на батериите. Батериите с които спортната екшън камера работи са две стандартни 1,5V AA с които може да се записва видео до 3 часа. Записът на видео файловете се извършва върху SD карта с памет максимум до 4 GB, a файловете в стандартен avi формат който всеки компютър може да възпроизведе. Повече характеристики за това устройство за запис на екстремни спорни състезания можете да намерите в секцията Продукти - KS-1EX

 

Камера за видеонаблюдение от кола - камера за спортни състезателни автомобили

 

Тази камера за спортни автомобили е подходяща както за монтиране вътре в автомобила така и за външен монтаж. Тази екшън камера може да работи като във всякакви климатични условия защото е влаго и ударо защитена чрез добре уплътненият гумен корпус.

 

Онборд камера за спортен автомобил

 

Първите тестове на камерата можете да видите в следващият видео материал.

{flvremote}http://kassaba.bg/images/stories/videos/Car-camera-video-KS1EX.flv{/flvremote}

Повече за информация за ПроСистем Рали Тийм и Боян Гетов, както и резултатите от състезанията в които са участвали можете да намерите в официалният сайт на отбора: www.getov.botevgrad.com

 

 

Последни Новини

Партньори