Мини камера за видеонаблюдение навсякъде
Камера за автомобил - подходяща за учебни автомобили, таксита, камиони, бусове, автобуси
Home Услуги Пожароизвестяване За пожароизвестяването

За пожароизвестяването

Е-мейл Печат

Пожароизвестяването е предназначено да сигнализира при ранни признаци на пожар за своевременното му потушаване. Предотвратяването на човешки жертви при пожар, сериозни имуществени щети и замърсяване на околната среда са сред основните цели на една надеждна система за ранно откриване на пожар. Затова изграждането на такава система за пожароизвестяване е отговорна задача която трябва да се повери на професионалисти запознати с всички изисквания за безопасност при пожар. Проектирането на пожароизвестителна система на една сграда е доста комплексно и трябва да се подходи професионално. При проектирането се взима в предвид много фактори - вид и предназначение на сградата с пожароизвестяване, дейността която ще се извършва вътре, разположението на стаите, коридорите и сервизните помещения за оптимално разполагане на сензорите за пожар (термични и димни датчици, ръчни бутони) и сигнализиращите светлинни и звукови системи, разположението на входовете и изходите на сградата и много други фактори.

Пожароизвестителните централи които нашата фирма предлага се разделят на два основни вида

Конвенционални пожароизвестителни системи.

Могат да се подберат с 2, 4, 8, 16, 24 и 32 линейни модификации. При тези системи когато даден пожароизвестителен сензор улови признаци за възникване на пожар контролният панел показва зоната в която е възникнало събитието, но не и точната стая. Всички от тези модели са с микропроцесорно управление с възможност за програмиране на параметрите според особеностите на конкретния охраняван обект. Използват се предимно в малки обекти с по малко на брой помещения или в складови пространства.

Адресируеми пожароизвестителни системи

Тези системи са предназначени за ранно откриване на пожар, с указване на точното място на събитието по адреса на сработилия детектор. При тях всеки от пожороизвестителните датчици притежава собствен уникален адрес чрез който централата указва точното място на събитието за което е идикирал датчика. Адресируемите централи са предназначени за средни и големи обекти (училища, библиотеки, хотели, администратиивни сгради) и могат да обработват само за няколко секунди сигналите от над 2000 пожароизвестителя. Използването на съвременни технологични решения осигурява висока надеждност и прецизност в противопожарната защита.

След внимателен анализ на предназначението на Вашия обект, пожарната опасност като цяло и в детайли, ние предлагаме максимално ефективния

 

Последни Новини

Промоци

Промоция камера KS-1016N

Предлагаме на вашето внимание промоционалната камера KS-1016N

Матрицата и е Sony 1/3, работи на 420 тв линии, защитена е по IP66 и има вградени 12 инфрачервени осветителя, чрез които тази камера може да наблюдава обекти намиращи се до 15 м. пред нея в пълен мрак.

Само този месец на цена 85.60лв. 

Партньори