Сътрудничество с Б.Гетов - монтиране на камера за състезателен автомобил

Печат

 Представяме ви новата камера подходяща за спортни автомобили KS-1EX

 Днес имаме удоволствието да ви представим спортната камера KS-1EX която благодарение на сътрудничеството между  ПроСистем Рали Тийм и Kassaba Systems пилотът Боян Гетов монтира в състезателният си автомобил FIAT PUNTO и предостави онборд видео от нея.

Камера за спортни автомобили - камера за екстремни спортовеКамерата е със 1,3Mpx CMOS матрица с възможност за запис на видео в резолюция 640х480 на 30 или 15 fps, 320х240 30 или 15 fps. В камерата има вграден LCD дисплей чрез който по лесно се настройват режимите на снимане и се получава информация за оставащо време на запис и заряд на батериите. Батериите с които камерата работи са две стандартни 1,5V AA с които може да се записва видео до 3 часа. Записът на видео файловете се извършва върху SD карта с памет максимум до 4 GB, a файловете в стандартен avi формат който всеки компютър може да възпроизведе.

 

Камера за видеонаблюдение от кола - камера за спортни състезателни автомобили

 

Тази камера за спортни автомобили е подходяща както за монтиране вътре в автомобила така и за външен монтаж. Може да работи като онборд камера във всякакви климатични условия защото е влаго и ударо защитена чрез добре уплътненият гумен корпус.

 

Онборд камера за спортен автомобил

 

Първите тестове на камерата можете да видите в следващият видео материал.

{flvremote}http://kassaba.bg/images/stories/videos/Car-camera-video-KS1EX.flv{/flvremote}

Повече за информация за ПроСистем Рали Тийм и Боян Гетов, както и резултатите от състезанията в които са участвали можете да намерите в официалният сайт на отбора: www.getov.botevgrad.com